kreditkort

Tom kundvagn
a

billede

Under många år har jag lidit av artrit, öm rygg, muskelkrämpor, värk i mina fingrar, knän, ben, leder mm. Jag är 56 år gammal, arbetar som sekreterare och aktivitetssamordnare för pensionärer och har ett rikt socialt liv. Under en period letade jag på Internet efter något som kunde lindra mina många smärtor och ständigt återkommande värk. Jag vägrar att ta produkter såsom VIOX eller andra mediciner av det slaget. Jag hittade Genacol®, provade det och redan efter 4 dagar började jag känna förbättring i mina leder. Jag berättar för mina vänner att Genacol® är rena rama mirakelmedlet. Jag garanterar att Genacol® verkligen är ett mirakelmedel och har berättat för min doktor om produkten och att mina smärtor har minskat med 80% efter bara 3 veckor. Eftersom jag numera kan sporta och genomföra mitt arbete utan någon smärta så fortsätter jag med Genacol®.

166Mycket segling i ungdomen medförde att ett knä skadades och nu har ledbrosket sedan många år förslitits.

Haft problem med att ställa mig upp och även att komma upp från badkaret. Att cykla, gå eller träna blev helt omöjligt för mig som alltid varit mycket aktiv. Med Genacol® mådde jag ganska snart bättre överlag och efter 3 veckor försvann värken i knät. Huden känns som en barnrumpa och både hår och naglar växer så det knakar. Dessutom har jag börjat sova som en stock utan sömnpiller. Överraskande trevliga ”sidoeffekter”.

Tack collagen.

Tack Genacol®.

167Jag har lidit av ledförslitning i armen (tennisarm) i över ett år. Antiinflammatoriska medel hade negativa biverkningar på mig. Cortisoninjektioner gjorde ont och var inte särskilt verksamma i långa loppet. Jag tog ibuprofen varje dag för att minska den intensiva smärtan. Den 26 januari 2007 började jag ta Genacol®. Under två veckor tog jag sex kapslar om dagen på rekommendation av min vän som också hade använt detta tillskott. Jag minskade sedan dosen till tre kapslar om dagen.

Nu har vi kommit fram till den 22 februari 2007 och jag behöver inte längre någon form av smärtlindring. Faktum är att jag inte behövt några medel alls mot smärta under de senaste två veckorna. Jag är säker på att Genacol® är skälet till detta, eftersom jag inte använt något annat än Genacol®. Jag planerar att fortsätta med detta underbara collagen tillskott och kommer hålla er underättade om hur det går med mitt fortsatta användande av Genacol®.

Jag har haft problem med rörligheten i min ena arm och ena ben, min rygg, mina ledbrosk och mina senor. Problem med min ryggrad ledde till en operation som tack och lov blev lyckad. Efter operationen fick jag anti-inflammatoriska medel, vilka jag egentligen inte ville ta. Min son fick mig att prova Genacol®. Efter att ha sett hans egen framgång med denna produkt beslöt jag mig för att prova under 6 månader. Under denna period har jag uppnått en förbättring på hela 90% i mitt ben och mina axelproblem har försvunnit. Eftersom jag bryr mig om andra människors välmående berättade jag om min erfarenhet av Collagen för ett antal läkare. De använder nu Genacol® i sin behandling av andra patienter.

165Under min tid som atlet på hög nivå under många år har jag ofta skadat mig. I flera månaders tid var jag tvungen att stå ut med en smärtsam ischias.

Eftersom jag är allergisk mot anti inflammatoriska medel, visste jag inte längre vad jag skulle ta mig till.

En dag berättade en vän för mig om Genacol®, en produkt som säkert skulle kunna hjälpa mig.

Detta inträffade några månader innan världsmästerskapen och då jag inte hade något att förlora, beslöt jag mig att för att prova denna naturliga produkt. Till min stora förvåning minskade smärtan och jag återfick min vighet som jag hade förlorat.

Jag fortsatte att ta Genacol® och värken försvann helt och hållet. Jag återvände från världsmästerskapen utan några skador och med två medaljer! Med Genacol® känner jag mig som en klar vinnare!