kreditkort

Tom kundvagn
a

billede

Jacqueline Vezina, RIVIERE-AU-RENARD

Under många år har jag lidit av artrit, öm rygg, muskelkrämpor, värk i mina fingrar, knän, ben, leder mm. Jag är 56 år gammal, arbetar som sekreterare och aktivitetssamordnare för pensionärer och har ett rikt socialt liv. Under en period letade jag på Internet efter något som kunde lindra mina många smärtor och ständigt återkommande värk. Jag vägrar att ta produkter såsom VIOX eller andra mediciner av det slaget. Jag hittade Genacol®, provade det och redan efter 4 dagar började jag känna förbättring i mina leder. Jag berättar för mina vänner att Genacol® är rena rama mirakelmedlet. Jag garanterar att Genacol® verkligen är ett mirakelmedel och har berättat för min doktor om produkten och att mina smärtor har minskat med 80% efter bara 3 veckor. Eftersom jag numera kan sporta och genomföra mitt arbete utan någon smärta så fortsätter jag med Genacol®.

Klas K, VASASTAN, STOCKHOLM

166Mycket segling i ungdomen medförde att ett knä skadades och nu har ledbrosket sedan många år förslitits.

Haft problem med att ställa mig upp och även att komma upp från badkaret. Att cykla, gå eller träna blev helt omöjligt för mig som alltid varit mycket aktiv. Med Genacol® mådde jag ganska snart bättre överlag och efter 3 veckor försvann värken i knät. Huden känns som en barnrumpa och både hår och naglar växer så det knakar. Dessutom har jag börjat sova som en stock utan sömnpiller. Överraskande trevliga ”sidoeffekter”.

Tack collagen.

Tack Genacol®.

Mr. Raymond Touret, AFFÄRSMAN

Jag har haft problem med rörligheten i min ena arm och ena ben, min rygg, mina ledbrosk och mina senor. Problem med min ryggrad ledde till en operation som tack och lov blev lyckad. Efter operationen fick jag anti-inflammatoriska medel, vilka jag egentligen inte ville ta. Min son fick mig att prova Genacol®. Efter att ha sett hans egen framgång med denna produkt beslöt jag mig för att prova under 6 månader. Under denna period har jag uppnått en förbättring på hela 90% i mitt ben och mina axelproblem har försvunnit. Eftersom jag bryr mig om andra människors välmående berättade jag om min erfarenhet av Collagen för ett antal läkare. De använder nu Genacol® i sin behandling av andra patienter.

Christine Lockett, QUEBECK, CANADA

167Jag har lidit av ledförslitning i armen (tennisarm) i över ett år. Antiinflammatoriska medel hade negativa biverkningar på mig. Cortisoninjektioner gjorde ont och var inte särskilt verksamma i långa loppet. Jag tog ibuprofen varje dag för att minska den intensiva smärtan. Den 26 januari 2007 började jag ta Genacol®. Under två veckor tog jag sex kapslar om dagen på rekommendation av min vän som också hade använt detta tillskott. Jag minskade sedan dosen till tre kapslar om dagen.

Nu har vi kommit fram till den 22 februari 2007 och jag behöver inte längre någon form av smärtlindring. Faktum är att jag inte behövt några medel alls mot smärta under de senaste två veckorna. Jag är säker på att Genacol® är skälet till detta, eftersom jag inte använt något annat än Genacol®. Jag planerar att fortsätta med detta underbara collagen tillskott och kommer hålla er underättade om hur det går med mitt fortsatta användande av Genacol®.

Marie-Hélène Leboeuf, 24 ÅR

165Under min tid som atlet på hög nivå under många år har jag ofta skadat mig. I flera månaders tid var jag tvungen att stå ut med en smärtsam ischias.

Eftersom jag är allergisk mot anti inflammatoriska medel, visste jag inte längre vad jag skulle ta mig till.

En dag berättade en vän för mig om Genacol®, en produkt som säkert skulle kunna hjälpa mig.

Detta inträffade några månader innan världsmästerskapen och då jag inte hade något att förlora, beslöt jag mig att för att prova denna naturliga produkt. Till min stora förvåning minskade smärtan och jag återfick min vighet som jag hade förlorat.

Jag fortsatte att ta Genacol® och värken försvann helt och hållet. Jag återvände från världsmästerskapen utan några skador och med två medaljer! Med Genacol® känner jag mig som en klar vinnare!

John Miles, MUSIKER OCH ARTIST, ENGLAND

Efter att ha varit professionell golfspelare under många år och alltid strävat efter att vara i god fysisk kondition, upplevde jag att jag skadat mina knän för all framtid. När jag hörde talas om Genacol®, var jag först skeptisk men var ändå villig att prova vad som helst. Jag använde. Genacol® i sex månader med gott resultat. När jag slutade att ta produkten återvände värken. Numera skulle jag inte kunna klara mig utan Genacol®. Detta är en revolutionerande produkt. Som en extra bonus känner jag mig spänstigare och ser yngre ut.

Yvon Deschesnes, QUEBECK, CANADA

I över 25 år har jag varit diabetiker och måste injicera insulin flera gånger om dagen. När du har diabetes är det viktigt att vara fysiskt aktiv. Emellertid kunde jag inte röra på mig eftersom jag hade mycket ont i mina knän. Då jag arbetat i byggbranschen under hela mitt liv hade mina knän blivit förslitna och jag fick så småningom svårt att röra mig runt omkring på arbetsplatsen för att övervaka arbetet. Efter att ha börjat med Genacol® har mitt liv totalt förändrats.

Med Genacol® har värken och smärtorna försvunnit och jag har inte längre några problem med att gå i trappor. Det faktum att jag nu kan vara fysiskt aktiv har lett till att min doktor har kunnat ordinera 40% mindre intag av insulin. Jag är helt övertygad om att jag har Genacol® att tacka för ett helt nytt liv!

Rene Arnolds, PARIS, FRANKRIKE

Ursprungligen köpte jag Genacol® därför att jag hade väldigt tunt hår och ville att det skulle bli tjockare och det blev det också. Det är helt fantastiskt. Men något annat hände också. Numera när jag går upp och ner för trapporna så knakar inte längre mina knän och de känns mycket rörligare. Det blev en underbar överraskning !

Anna B, STOCKHOLM , 49 ÅR

Jag blev rekommenderad att pröva collagen-Genacol av en väninna för rynkornas skull. Efter 3 månaders användning ser ansiktet yngre ut och rynkor har slätats ut, huden har blivit märkbart mer elastisk och känns extra mjuk. Märkligt nog har mina bröst, som blev lite hängiga efter amningen, fyllts ut och blivit större en kupstorlek.

Collagenet har verkligen gjort underverk. Javisst ja, naglarna känns starkare också. Det fungerar verkligen.

Thomas Wrethman, 60 ÅR, NACKA, STOCKHOLM

Med mitt stora hästintresse har jag ridit nästan varje dag under stor del av mitt liv. De senaste åren har jag börjat få alltmer problem med musklarna i benen, som drar ihop sig efter ett ridpass och värker fruktansvärt. Jag hörde talas om collagenet-Genacol® och började ta det.

Efter kort tid försvann mina problem och min värk. Efter två månader gjorde jag ett uppehåll och värken kom tillbaka. Numera tar jag Genacol® regelbundet och mår som en prins.

Dessutom sover jag bättre.

Tack Genacol®. Med mina goda erfarenheter kan jag rekommendera denna produkt.

Yvan Cournoyer

Efter en lång karriär som hockey proffs i NHL, led jag av många olika skador. För två år sedan hörde jag talas om Genacol®. Till att börja med var jag verkligen skeptisk till naturpreparatens effektivitet. Trots detta började jag med Genacol®. Ganska snabbt kände en positiv effekt. I väntan på en operation av en knäskada hjälpte Genacol® mig att fortsätta med alla mina dagliga aktiviteter utan alltför stor smärta.

Nyligen fick jag min operation utförd Genacol® bidrog också till ett mycket snabbare tillfrisknande. Av den anledningen är jag numera en förespråkare för Genacol® och jag rekommenderar det till många personer. Det är underbart att få feedback från alla dessa människor som återkommer och tackar mig för att jag föreslagit dennna fantastiska produkt.

Dessutom lider min fru inte längre av en tidigare mycket smärtsam förslitningsskada i armen tack vare Genacol®. Jag vill verkligen uppmana alla som lider av artros eller annat ledbesvär att använda denna underbara produkt Genacol®

Micke Gustavsson, Lidingö, Stockholm

Jag är 54 år. Mitt yrkesverksamma liv har bestått av fysiskt hårt arbete både i skogen i gruvan och som målare. Mina fot-, höft-, knä-och hand leder har fått mycket stryk. Till för 6 månader sedan gick jag på kryckor och hade ständig värk, mot vilken jag fick kortisonsprutor.

En vän föreslog att jag skulle prova Genacol® collagen.

Redan efter 14 dagar märkte jag en förbättring och efter en månad kunde jag gå ganska obehindrat utan värk. Svullnaden i knäna lade sig och jag återfick rörelsen i båda handlederna och kunde återigen lyfta kaffekoppen med en hand. Behöver ej längre kortisonsprutorna. Ett mirakel har skett.

Genacol® har verkligen hjälpt mig. Nu kan jag till och med tänka på att börja dansa som jag älskat göra. Jag rekommenderar alla som har ont att prova Genacol®.

Jacques Rougeau, Professionell brottare

168För ett och ett halvt år sedan skadade jag allvarligt min vänstra skuldra i en brottningsmatch, (slitningar i ligament och senor).

Jag trodde på fullaste allvar att det var slutet på min karriär.

Doktorer ordinerade anti inflammatoriska medel, men utan resultat.

Smärtan minskade ej. En dag bad en av mina studenter mig att prova Genacol®. Jag var emellertid skeptisk. Eftersom jag fortsatte med min träning trots att min skada fortfarande gjorde mycket ont, så bestämde jag mig slutligen för att prova Genacol®. Efter endast en månad hade jag uppnått goda resultat. ) Innan jag började med Genacol® kunde jag bara använda min skuldra till 25% av dess fulla kapacitet.

Efter det att jag använt Genacol® under 2 månaders tid så förbättrades min skuldra till hela 80%. Det påstods att Genacol® hjälper till att återuppbygga vävnader och nu vet jag att det är sant, eftersom jag är ett levande bevis. Jag uppnådde utmärkta resultat med Genacol® och vill understryka att det är en underbar produkt. Jag rekommenderar alla atleter som har led-, sen- eller muskelvärk att använda Genacol®. Gratulationer och tack till Genacol®